Op de route!

Door , 28 augustus 2023

Een warm ontvangst wacht in de ontbijtruimte door de uitbaatster, gevolgd door warme koffie. Met een stevige basis in de motorpakken is het de motoren ophalen uit de garage om op te zadelen en het plan van de dag verder uit te werken. We gaan verder naar beneden, en waarom niet: het is een prachtige dag. Niet te warm, wolkje hier en daar en goede vooruitzichten!

Die vooruitzichten worden omgezet in prachtige vergezichten over het glooiende landschap. Vanuit Châlons-en-Champagne steken we een kaarsrechte D677 over naar Troyes, waarna we getrakteerd worden op beter stuurwerk. De D444 en D944 brengen ons in Avalon. Daar wordt de D906 verder gevolgd tot Autun.

In Autun worden de beentjes nog maar eens gestrekt naast de kermis. Ons karavaan gaat verder over mooie wegen, die grotendeels leeg zijn, richting Torcy, Cluny, Prissé tot we op plaats bestemming staan: Mâcon! Een hotel was al opgesnord, het binnenkomen en kwijt maken van de motoren vroeg wat meer kunst en vliegwerk. Maar we liggen, fietsen staan veilig, en er is genoeg vertier te vinden in de stad. Zij het bij de afhaal-bar, waar ze prima biertjes schenken voor een Happy Hour prijs. En bij een Pizzaria, waar het bier niet dat is wat je er van hoop. Met je Peroni.

Al met al een geslaagde dag met een mooi aantal meters in de bandjes!

Reacties gesloten

Panorama Theme by Themocracy