En die oudjes dan..?

Door , 9 augustus 2023

En daarmee bedoelen we natuurlijk de nostalgische fietsen mee! Dat de berijders gestaag meegroeien met de tweewieligen is bijzaak, en dient maar even terzijde genomen te worden.

De afgelopen jaren mochten ze in de nazit van het seizoen ook mee voor een uitstapje naar wat deels in het geheugen rondspookt. Gelukkig is het geheugen van Tomtom beter, en die kan nostalgie in het kwadraat herenigen!

Nu wordt het wel een beetje tijd om na te gaan denken of en wanneer we die oudjes weer eens de weg op sturen. En laat dat moment nu ruimschoots dichterbij te komen, hoe fijn!

12 augustus zijn de lokale clubhuishouders weer paraat van hun eigen break om niet alleen de koppen, maar ook de glazen bij elkaar te brengen. En uit die gezelligheid komt dan misschien ook nog wel een plan rollen. Wordt het Duitsland? Wordt het Frankrijk? Gaan we de ├╝bergrote bult van de Bonette ronden? Of is het overal pestpokkeprutweer en doen we een rondje Ameland?

Ook zonder plan wordt de zaterdag geslaagd. Maar zonder enig twijfel en met fikse vrije hand ter zijner tijd kunnen we altijd nog zien? Zo’n last minute, zonder boeking. Prima!

Vooalsnog met drie, in de herhaling van 2022. En daar proosten we zaterdag dan ook op! Zonder Menabrea. Maar met Jupiler. Het is niet anders…

Zin in!

Reacties gesloten

Panorama Theme by Themocracy