Herinneringen ophalen!

Door , 1 juli 2023

En daar moet je niet te lang mee wachten natuurlijk, voordat alle herinneringen wegvloeien. Net als de biertjes die de afgelopen editie de revue zij gepasseerd. Die liggen nog vers in het geheugen, waar de Menabrea een welkome verfrisser was is het toch wel uitmuntend warme Italiƫ. Die smaakmaker moeten we dan maar even in herinnering houden, of gewoon niet te lang wachten om daar ook weer wederkeer naar te maken.

De andere herinneringen worden vandaag opgediept. En waar anders dan bij de vast stek: De Lange Muur! Geen Menabrea daar, maar oer-duf Jupiler. Tsja…

Die kan ook niet aan Poretti tippen. Anderzijds kunnen de Italianen dan weer niet tippen aan de vuurplaat die ‘onze’ lokale kookguru’s presenteren. Zo heb je wel een soort win-win van de bovenste tap!

En om de praatjes verder kracht bij te zetten kunnen de digitale beelden ook gelijk uitgewisseld worden. Tenminste: driekwart van de beelden, de laatste kwart komt, als vrij bekend beeld, later wel aan de orde.

En misschien kan er vanavond al een klein voorzichtig voorschotje gedaan worden op een deel twee van dit jaar? Het er over hebben kan altijd. Het er van herinneren is aan de grijze cellen, en kan enigszins vertroebeld geraken door de belletjes die achter het kijkglas opborrelen. We zullen zien!

Reacties gesloten

Panorama Theme by Themocracy